Värme

Nu har det verkligen kommit värme på många sätt o vis. Jag har blivit mormor till en liten golden valp (Tyson). Han är naturligtvis världens goaste. Lisa är en så bra ledare för en hund. Undra vem som lärt henne?  Båda mina döttrar ska ut o parta till helgen dom ska tydligen vara  här i lindan o bada i poolen o dricka saft innan dom gör stan. Stackars lillebror. Själv åker jag o gubben till Kreta i morgon i 2 veckor. Jag kommer att längta ihjäl mej efter barn o djur. Nu ska jag ta ett glas rosevin för att lugna flygnerverna. Ha det Rita

Livet

Sitter här o tänker. Fy fn vad jag är trött på att så många runt om kring mej dör, blir allvarligt sjuka. I lördags tog jag fram mina pinnar något jag inte gjort på länge. Till och med micke blev övertygad han såg saker han aldrig sett eller trott på. Det var väldigt starkt. Min största oro är som vanligt min dotters mående. Det känns som att någon eller något hela tiden håller tillbaka henne. För ett kort tag såg jag en gnista och en vilja i hennes ögon. Men den är borta igen. Önskar att jag hade ett magist spö att vifta med så allt blev bra för henne. Älskar henne så mycket mitt liv är inget värt utan henne. Dotter 3 mår heller inte bra man skulle vara milionär och ta med båda tjejerna till nåt varmt roligt ställe. Tänk va kul vi 3 skulle ha. Men man kan inte få allt sorry. Hoppas att båda vet att dom ofta finns i mina tankar. Kramisar mamman.

Onsdag

Hurra. Robins rum är klart. Det blev kanon fint. På fredag ska jag överaska min man. Han börjar sin 5 veckors långa semester. Det blir ölplanka,champange och en liten present. Rita

Tisdag

Snart kan jag lägga in lite kort även jag. Vi köpte en ny kamera i går. Det blev krig om färg jag vann det blev en rosa kamera. Klockan är 10,40 dags att väcka Robin vi håller på att göra om hans rum. Det blir blåa tapeter med en bård med kinesiska tecken. Jobbet på bröllpoet gick bra vi jobbade 12 timmar. Min lilla Bacchus ska bli storebror (hurra) Lisa har bokat en Golden valp. Jag ska lära han allt hundbus jag kan sa Bacchus nyss till mej. Bacchusn ser fram emot att äntligen få hälsa på hemma hos Lisa. På tisdag nästa vecka fyller min allra bästa vän Maggan 50år. Jag håller på att skriva en sång till henne gjorde lika då hon fyllde 40. Så det är typ en tradition.  Det ska bli så kul att fira henne det kommer en massa musikfolk så det blir mycket sång o musik. Rita.

Torsdag

Den här månaden fyller dotter1 och dotter 2 år. Dom fyller alldeles för mycket. Dom kan väl inte bli så gamla då deras mamma bara är 25 o fyller snart 26? På lördag ska jag o Lisa o Robin jobba på ett bröllop. På fredag ska jag mfl. gå på bio. Gubben åker till Göteborg för att se och lyssna på The Boss (Springsteen).  Hoppas att det blir en helg med varmt och skönt väder snart. Vi tänkte bjuda hit alla 5 barnen med respektive på grill, femkamp o bad i poolen.   Det har inte varit nån bra vecka jag har mått så dåligt. Många funderingar om vissa val jag gjort i livet. Alltså stora val som även har påverkat mina barn. Jag ser inte fram emot resan till Kreta vill inte lämna Robin ensam. Jag vet att han klarar sig men jag är rädd för att han ska känna sig ensam. Men han själv vill vara hemma . Han är ju 17 snart 18 år o en kille man verkligen kan lita på. Men jag är ett verkligt lejon då det gäller mina barn. Inget ont eller mindre bra får hända dom. Jag älskar dom mer än mitt eget liv. Nu ska jag hämta Kungen från sommarbetet och gosa o rykta honom o ha på han flugmedel. Ha det Rita.

RSS 2.0